Diensten

Dit is wat ik voor je doe

Schrijven, redigeren en corrigeren

Brochures. Persberichten. SEO-teksten. Magazines. Bulletpoint is er voor al je boodschappen, print en digitaal. Graag schrijf ik je teksten van a tot z, maar met evenveel plezier zet ik alleen de puntjes op de i.  

Van slogan tot jaarverslag

Kort of lang, ik vang je verhaal in klare taal. Van een pakkende slogan tot een jaarverslag dat wél gelezen wordt, inclusief aansprekende interviews en scanbare content. Want zeg eens eerlijk, wanneer heb jij voor het laatst van kaft tot kaft zo’n papieren tijger doorgespit? 

Geen losse flodders, maar woorden die werken

Informeren, amuseren of inspireren. Je doelgroep overtuigen, aanzetten tot actie of zelfs gedragsverandering… Wat je ook voor ogen hebt, een sterke tekst heeft impact. Met mijn ruime ervaring – zowel journalistiek als commercieel – kan ik je helpen aan zo’n boodschap met effect. Teksten met de juiste inhoud, structuur en stijl, die wat teweegbrengen bij je lezer of websitebezoeker. 

Dit is hoe ik te werk ga

Kennismaking en briefing 

Failing to prepare is preparing to fail. Of het nu gaat om knallende short copy of strategische long copy, een krachtige tekst begint altijd met een ijzersterke briefing. Ik ben een goede luisteraar, vraag kritisch door en neem geen genoegen met halve antwoorden. Zo kom ik snel tot de kern van jouw verhaal en kan ik me nóg beter inleven in je doelgroep.

Van kleine spoedopdracht tot omvangrijk project

Sta je voor een groot en ambitieus project met een scherpe deadline? Dan roep ik mijn hulptroepen in: collega-tekstschrijvers met wie ik al jarenlang intensief samenwerk. Daarnaast heb ik een breed netwerk van reclamebureaus, marketeers, drukkers, vormgevers, foto- en videografen en andere creatieven. Samen klaren we elke klus.